Rezervare

Încărcare...
În caz de vreme nefavorabilă, activitățile în aer liber sunt !

Vizitarea centrului Aquapic se face numai pe bază de programare, folosind formularul de pe această pagină.

Prin rezervarea unui interval de o oră, puteți participa la activități cu un grup de 20-25 de copii. Dacă doriți să ne vizitați cu grupuri mai mari, vă rugăm să rezervați mai multe ore în programator.

Este recomandat ca programarea vizitei să se facă de către unul din cadrele didactice însoțitoare ale grupului de copii. Dacă acest lucru nu este posibil, vă rugăm să ne indicați numele și numărul de telefon al cadrului didactic.

Datele personale solicitate sunt necesare pentru confirmarea programării și alte comunicări legate de vizita dumneavoastră la centrul Aquapic.

Pentru activitățile din MINILABORATOR, este important să rețineți că laboratorul are capacitatea de maxim 25 de locuri. Recomandarea noastră este să lucrăm cu grupuri sub 20 de copii. Așadar, dacă timpul vă permite sau doriți să veniți cu un grup de peste 25 de elevi, alocați 2 ore în programator.

Pentru detalii despre activitățile oferite de centru, vă rugăm consultați secțiunea Kit Edu și contactați-ne dacă aveți nevoie de alte informații.

Deschide WhatsApp.
Bună, cum te putem ajuta?